Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

SPOZNAJTE BINO!

Sebastjan je bil ob posvojitvi labradorke Bine zelo vesel, vendar se je kmalu vse obrnilo na glavo. Naša kosmata prijateljica se je nenehno borila. Imela je težave s kožo in prebavo. Ker je del naše družine, smo poskušali storiti vse, da bi se njeno stanje izboljšalo.

PRAVA HRANA ZDRAVI

Po več sto obiskih pri veterinarju smo se osredotočili na to, da Bini poskusimo pomagati kar sami. Takrat smo vedeli samo, da je njen organizem preobremenjen zaradi alergij, ki pa jih ni bilo malo.

Nina se je podala na pot raziskovanja in učenja prednosti surove hrane, medtem je pridobila certifikat holističnega zdravja in terapije živali, zelišča za pse, kristalna terapija in Reiki za živali.

Po vseh nabranih znanjih in izkušnjah se je po uporabi le teh pri Bini, njeno stanje začelo bistveno izboljševati. Alergijske reakcije so postale obvladljive in so kmalu izvenele.

bina&bella
Bina Priboljski

OBIČAJNE TEŽAVE

Binino zdravje se je izboljševalo a kaj kmalu smo naleteli na novo težavo.

Pri surovi prehrani, moramo predhodno meso odtaliti. Ker pa smo velikokrat zvečer pozabili in povrh tega radi kampiramo (kjer je potem težava z zamrznjenim mesom) smo iskali rešitev. 

 Tako se je ponovno začel ”lov” na primerno hrano, ki pa obenem praktična kot briketi. Le te pa ni bilo moč najti, vsaj na našem tržišču ne.

ŠIRIMO LJUBEZEN

Veliko ljudi me je prosilo za nasvete o prehrani in dobrem počutju njihovih psov. To me je spodbudilo, da sem ustvarila blagovno znamko, ki daje prednost celotnem zdravja hišnih ljubljenčkov. 

Brezpogojna ljubezen do Bine in Belle je še danes del vsakega izdelka Bina & Bella.

Ker so vaši ljubljenčki, tudi naši ljubljenčki, jim želimo le najboljše tega sveta. Ker si zaslužijo.

Bbpets (1) (1)

SPOZNAJTE BELLO!

Bella je droben izbruh energije, ki nikoli ni primiru. Temu primerno potrebuje bolj kalorično hrano. 

Jack Russelka, s prefinjenim okusom, ki pa nebo pojedla 3/4 stvari, ki se ji ponudijo. Pri naših priboljških in hrani, s tem težav nimamo! 

RAMBO

Rambo je naš puhasti spremljevalec. Delikaten okus in nežno zdravje, preizkuševalec okusov primernih za mačke.

IZDELANI S SREČO

Danes se je ideja razvila v čudovito druščino ljubiteljev psov, ki želijo širiti veselje v pasji skupnosti. Ko so naši štirinožni prijatelji na vrhuncu zdravja, kar kipijo od sreče!

Zato Bina&Bella poskrbi za ljubljenčke od repa do šap – postreže z okusnimi liofiliziranimi obroki, povsem naravnimi dobrotami, nežnimi izdelki za nego ter podporo organizmu na energijski ravni.

KONTAKTIRAJTE NAS