Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

BellyBloom

19,90

(DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1)

Na voljo po naročilu

BellyBloom je vrhunski dodatek za prebavo psov, oblikovan za izboljšanje prebavnega zdravja vašega ljubljenčka.

BellyBloom je vrhunski dodatek za prebavo psov, oblikovan za izboljšanje prebavnega zdravja vašega ljubljenčka. Naša napredna formula pomaga uravnotežiti prebavo in spodbuja optimalno delovanje črevesja, kar pripomore k boljši absorpciji hranil in zmanjšanju prebavnih težav. Za zdrave in srečne pse, izberite BellyBloom.

V naši formuli posebaj odobreni za pse, Jeruzalemska artičoka in jagnječja jetra v prahu poskrbita za srečen in zdrav trebušček.

Lactobacillusi poskrbijo za uravnoteženo črevesje tudi pri naj izbirčnih jedcih.

Poleg tega je v dopolnilu tudi moč jagenjčkovih jeter, ki podpirajo zdravje imunskega sistema in sijočo dlako. Samo potresite, premešajte in opazujte, kako bo vaš kuža užival! Srečen trebušček, srečen pes!

Jagnječja jetra
Inulin
Lactobacillus
Preprosto potresite BellyBloom na hrano svojega psa, premešajte in opazujte, kako uživa! Vključena je žlička za odmerjenje.
Energija 25kcal / 104 kJ
Maščobe 0.74g
Beljakovine 3g
Ogljikovi hidrati 1g
Vlaknine 0.9g
Vlaga (max) 8%
Lactobacillus 10^10

Preverite tudi

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

40,0060,00

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

20,0030,00

Kristali zdravijo živali na različnih nivojih: telesnem, čustvenem in energijskem. Pomagajo preoblikovati vedenja in zdraviti telo.

40,0060,00

Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

1,9911,99