Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

Crunchies Joints&Fur

1,9911,99

(DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1)

Piščančji želodčki bogati z vitamini, minerali in spojinami, ki podpirajo sklepe, prispevajo k razvoju mišic, zdravju dlak in splošnemu dobremu počutju.

Crunchies Joints & Fur: Dopolnilna hrana bogata z vitamini, minerali in spojinami, ki podpirajo sklepe, prispevajo k razvoju mišic, zdravju dlak in splošnemu dobremu počutju. Naravna žvečljivost podpira zdravje zob.

Izdelani iz 100% naravnih piščančjih želodcev, brez polnil, dodatkov in konzervansov.

Edinstvena lahka formula zagotavlja lahko prebavljivost in je primerna za vse pasme in tudi za mačke.

Liofilizacija je postopek kjer se s pomočjo zmrzovanja in vakuuma odvzame mesu vlaga. Tako dobimo suhe priboljške, ki 𝗼𝗵𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮𝗷𝗼 𝟵𝟵% 𝗵𝗿𝗮𝗻𝗶𝗹𝗻𝗲 𝘃𝗿𝗲𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 surovega mesa.

Poleg tega nimajo dodanih nobenih umetnih barvil, konzervansov ter dodatkov – zato so 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿𝗻𝗶 𝘁𝘂𝗱𝗶 𝘇𝗮 𝗼𝗯č𝘂𝘁𝗹𝗷𝗶𝘃𝗲𝗷š𝗲 𝗸𝘂ž𝗸𝗲.

Vsaka 50 gramska vrečka je enaka približno 250 g svežih, surovih piščančjih želodcev, kar daje pristen okus.

  • Brez žit
  • Brez umetnih barvil
  • Brez GMO in antibiotikov
  • Brez dodatkov
100% piščančji želodčki

1. Čas za prigrizek: Razdelite jih kot okusen in hranljiv prigrizek. Hrustljava tekstura in bogat okus bosta navdušila vašega hišnega ljubljenčka, saj je to nagradni priboljšek za dobro obnašanje ali zgolj za izkazovanje ljubezni.

2. Pomoč za usposabljanje: Priboljške nalomite na manjše koščke, ki jih boste uporabili kot nagrado za trening. To je učinkovit način za motiviranje in nagrajevanje vašega ljubljenčka med treningi, saj s tem krepite pozitivno vedenje.

3. Topper: Nekaj koščkov potresite po običajni hrani vašega ljubljenčka. Tako so obroki še bolj privlačni, okusni in hranljivi.

Ponovno vlaženje: Priboljške je možno ponovno hidrirati. Prelijte jih za mlačno vodo in pustite 5 minut. Potem ponudite ljubljenčku.

Količino prilagodite starosti, aktivnosti in zdravju vašega ljubljenčka. Žival naj ima vedno na voljo svežo vodo.

Energija kJ/kcal 1521/361
Surovi Prot (min) 70 %
Surova maščoba (min) 8 %
Surova vlakna (max) 3%
Surovi pepel 4,13%
Vlaga (največ) 8%

Preverite tudi

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

40,0060,00

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

20,0030,00

Kristali zdravijo živali na različnih nivojih: telesnem, čustvenem in energijskem. Pomagajo preoblikovati vedenja in zdraviti telo.

40,0060,00

Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

1,9911,99