Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

Crunchies Light

1,9911,99

(DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1)

Polni zdravih beljakovin govejih src z nizko vsebnostjo maščob, ki obenem gradijo in obnavljajo tkivo. Podpirajo splošno dobro počutje in vitalnost vašega ljubljenčka.

Crunchies Light so liofilizirani priboljški polni zdravih beljakovin in z nizko vsebnostjo maščob, ki hkrati gradijo in obnavljajo tkivo ter podpirajo splošno dobro počutje in vitalnost vašega ljubljenčka.

Sestavljeni iz 100 % naravnih estonskih govejih srčkov,  ne vsebujejo polnil in dodatkov, kar zagotavlja čisto dobroto in zdravje za vašega ljubljenčka.

Edinstvena lahka formula zagotavlja lahko prebavljivost in je primerna za vse pasme in tudi za mačke.

Liofilizacija je postopek kjer se s pomočjo zmrzovanja in vakuuma odvzame mesu vlaga. Tako dobimo suhe priboljške, ki 𝗼𝗵𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮𝗷𝗼 𝟵𝟵% 𝗵𝗿𝗮𝗻𝗶𝗹𝗻𝗲 𝘃𝗿𝗲𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 surovega mesa.

Poleg tega nimajo dodanih nobenih umetnih barvil, konzervansov ter dodatkov – zato so 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿𝗻𝗶 𝘁𝘂𝗱𝗶 𝘇𝗮 𝗼𝗯č𝘂𝘁𝗹𝗷𝗶𝘃𝗲𝗷š𝗲 𝗸𝘂ž𝗸𝗲.

Vsaka 50 gramska vrečka je enaka približno 250 g svežih, surovih piščančjih želodcev, kar daje pristen okus.

  • Brez žit
  • Brez umetnih barvil
  • Brez GMO in antibiotikov
  • Brez dodatkov
100% goveja srca

1. Čas za prigrizek: Razdelite jih kot okusen in hranljiv prigrizek. Hrustljava tekstura in bogat okus bosta navdušila vašega hišnega ljubljenčka, saj je to nagradni priboljšek za dobro obnašanje ali zgolj za izkazovanje ljubezni.

2. Pomoč za usposabljanje: Priboljške nalomite na manjše koščke, ki jih boste uporabili kot nagrado za trening. To je učinkovit način za motiviranje in nagrajevanje vašega ljubljenčka med treningi, saj s tem krepite pozitivno vedenje.

3. Topper: Nekaj koščkov potresite po običajni hrani vašega ljubljenčka. Tako so obroki še bolj privlačni, okusni in hranljivi.

Energija kJ/kcal 2446/588
Surovo Prot (min) 54,1%
Surova maščoba (min) 41,26%
Surova vlaknina (max) 0,3%
Surovi pepel 3,76%
Vlaga (največ) 8%

Preverite tudi

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

40,0060,00

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

20,0030,00

Kristali zdravijo živali na različnih nivojih: telesnem, čustvenem in energijskem. Pomagajo preoblikovati vedenja in zdraviti telo.

40,0060,00

Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

1,9911,99