Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

Paket za prefinjene smrčke

7,99

(DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1)

Na zalogi (se lahko naroči)

Niste prepričani, kateri okus je vašemu ljubljenčku najljubši? Preizkusite naš Premium testni paket!

Kaj vključuje?
– 𝟱𝗴 𝗖𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗲𝘀 𝗜𝗺𝗺𝘂𝗻𝗼: Liofilizirane kocke jagnjetine in borovnic, obogatene z bistvenimi hranili za krepitev imunskega sistema.

– 𝟱𝗴 𝗖𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗲𝘀 𝗝𝗼𝗶𝗻𝘁&𝗙𝘂𝗿: Piščančji želodčki bogati z vitamini, minerali in spojinami, ki podpirajo sklepe, prispevajo k razvoju mišic, zdravju dlak in splošnemu dobremu počutju.

– 𝟱𝗴 𝗖𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗲𝘀 𝗟𝗶𝗴𝗵𝘁: Polni zdravih beljakovin govejih src z nizko vsebnostjo maščob, ki obenem gradijo in obnavljajo tkivo.

– 𝟱𝗴 𝗖𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗲𝘀 Omega:Baltska papalina podpira zdravo kožo in sijoč kožuh, krepi imunski sistem ter spodbujajo zdrav razvoj možganov in oči.

– 𝟱𝗴 𝗖𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗲𝘀 Sensitive: Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

Edinstvena lahka formula zagotavlja lahko prebavljivost in je primerna za vse pasme in tudi za mačke.

Liofilizacija je postopek kjer se s pomočjo zmrzovanja in vakuuma odvzame mesu vlaga. Tako dobimo suhe priboljške, ki 𝗼𝗵𝗿𝗮𝗻𝗷𝗮𝗷𝗼 𝟵𝟵% 𝗵𝗿𝗮𝗻𝗶𝗹𝗻𝗲 𝘃𝗿𝗲𝗱𝗻𝗼𝘀𝘁𝗶 surovega mesa.

Poleg tega nimajo dodanih nobenih umetnih barvil, konzervansov ter dodatkov – zato so 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿𝗻𝗶 𝘁𝘂𝗱𝗶 𝘇𝗮 𝗼𝗯č𝘂𝘁𝗹𝗷𝗶𝘃𝗲𝗷š𝗲 𝗸𝘂ž𝗸𝗲.

Vsaka 𝘃𝗿𝗲č𝗸𝗮 𝟱 𝗴 𝘂𝘀𝘁𝗿𝗲𝘇𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗯𝗹𝗶ž𝗻𝗼 𝟮𝟬 𝗴 𝘀𝘂𝗿𝗼𝘃𝗶𝗺 𝘀𝗲𝘀𝘁𝗮𝘃𝗶𝗻𝗮𝗺, kar zagotavlja pristen okus.

  • Brez žit
  • Brez umetnih barvil
  • Brez GMO in antibiotikov
  • Brez dodatkov
Crunchies Immuno: 100% jagnječja jetra + borovnice

Crunchies Joints & Fur: 100% piščančji želodčki

Crunchies Light: 100 % goveje srce

Crunchies Sensitive: 100% konjsko meso

Crunchies Omega: 100% Baltska papalina (riba)

1. Čas za prigrizek: Razdelite jih kot okusen in hranljiv prigrizek. Hrustljava tekstura in bogat okus bosta navdušila vašega hišnega ljubljenčka, saj je to nagradni priboljšek za dobro obnašanje ali zgolj za izkazovanje ljubezni.

2. Pomoč za usposabljanje: Priboljške nalomite na manjše koščke, ki jih boste uporabili kot nagrado za trening. To je učinkovit način za motiviranje in nagrajevanje vašega ljubljenčka med treningi, saj s tem krepite pozitivno vedenje.

3. Topper: Nekaj koščkov potresite po običajni hrani vašega ljubljenčka. Tako so obroki še bolj privlačni, okusni in hranljivi.

Preverite tudi

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

40,0060,00

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

20,0030,00

Kristali zdravijo živali na različnih nivojih: telesnem, čustvenem in energijskem. Pomagajo preoblikovati vedenja in zdraviti telo.

40,0060,00

Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

1,9911,99