Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

Reiki terapija za živali

80,00100,00

(DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1)

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

Prednosti Reiki terapije za živali:

 • Naravna in varna metoda: Reiki ne vključuje uporabe kemikalij ali zdravil, zato je primerna za vse živali, ne glede na starost ali zdravstveno stanje.
 • Zmanjšanje stresa in tesnobe: Reiki pomaga živalim pri sproščanju, kar lahko zmanjša stres in tesnobo, zlasti v stresnih situacijah, kot so obiski veterinarja ali selitev.
 • Pospeševanje celjenja: Reiki pospešuje naravni proces celjenja telesa in lahko pomaga pri okrevanju po poškodbah ali operacijah.
 • Izboljšanje splošnega počutja: Redne Reiki terapije lahko izboljšajo splošno fizično in čustveno stanje vaše živali.

Komu je namenjena Reiki terapija za živali?

Reiki terapija je primerna za vse vrste živali, vključno s psi, mačkami, konji, glodavci in pticami. Namenjena je tako zdravim živalim za ohranjanje dobrega počutja kot tudi bolnim ali poškodovanim živalim za podporo pri okrevanju.

Kaj lahko zdravimo z Reiki terapijo?

Reiki terapija je učinkovita pri zdravljenju številnih stanj, vključno z:

 • Stresom in tesnobo
 • Fizičnimi poškodbami in bolečinami
 • Kroničnimi boleznimi
 • Težavami z vedenjem
 • Okrevanjem po operacijah

Kako poteka zdravljenje?

Reiki terapija za živali običajno poteka na naslednji način:

 1. Uvodni pogovor: Terapija se začne z uvodnim pogovorom s skrbnikom živali, da se bolje razumejo potrebe in težave živali.
 2. Priprava živali: Žival se udobno namesti v mirnem in sproščenem okolju.
 3. Reiki seansa: Terapevt uporablja nežne roke, ki jih položi na ali nad telo živali. Energija se prenaša skozi terapevta na žival, kar traja približno 30 do 60 minut.
 4. Povratne informacije: Po seansi terapevt skrbniku posreduje povratne informacije in morebitna priporočila za nadaljnje terapije ali podporne ukrepe.

Reiki terapija je nežna in prilagodljiva metoda, ki jo lahko uporabljamo kot dopolnilo k tradicionalnim veterinarskim metodam, da zagotovimo celovito skrb za vašo žival.

Reiki terapije se lahko izvaja tudi na daljavo, kjer potrebujem fotografijo vašega ljubljenčka in opis težav, ki jih zaznavate.

Preverite tudi

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

80,00100,00

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

50,0080,00

Kristali zdravijo živali na različnih nivojih: telesnem, čustvenem in energijskem. Pomagajo preoblikovati vedenja in zdraviti telo.

80,00100,00

Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

1,9911,99