Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

Zeliščna terapija živali

50,0080,00

(DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1)

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino, vključno z epilepsijo, kronično odpovedjo ledvic, kronično šepavostjo, hormonskimi motnjami, vedenjskimi motnjami, alergijskimi kožnimi boleznimi, odpovedjo jeter in vnetnimi črevesnimi boleznimi. Druga zelišča lahko preprosto podpirajo normalno delovanje zdravih organov tako, da delujejo kot “toniki”.

Nekatera splošna delovanja rastlin, potrjena s kliničnimi in laboratorijskimi raziskavami, vključujejo:

– podporo normalnemu delovanju jeter, ledvic, srca in imunskega sistema;
– zmanjšanje vnetja in izboljšanje pretoka krvi skozi poškodovana tkiva;
– normalizacijo krčenja gladkih mišic;
– spodbujanje diferenciacije, staranja in smrti tumorskih celic; ter
– odpravljanje bolečine

Komponente zeliščnih formul delujejo sinergistično, kar daje večje pozitivne učinke, kot če jih uporabljamo posamično. Takšne sinergistične interakcije med sestavinami zelišč so bile večkrat dokazane v laboratorijskih raziskavah na posameznih zeliščih in zeliščnih formulah.

Zeliščne terapije nikoli ne smemo izvajati brez ustrezne predhodne veterinarske diagnoze. Uspeh zeliščnega zdravljenja bo odvisen od starosti pacienta, prejšnje zgodovine zdravljenja in diagnoze.

Preverite tudi

Reiki terapija je naravna, neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja univerzalno življenjsko energijo za spodbujanje celjenja in ravnovesja.

80,00100,00

Zeliščni pristopi so se razvili za obvladovanje skoraj vseh stanj, ki trenutno predstavljajo izziv za konvencionalno veterinarsko medicino,

50,0080,00

Kristali zdravijo živali na različnih nivojih: telesnem, čustvenem in energijskem. Pomagajo preoblikovati vedenja in zdraviti telo.

80,00100,00

Visoko prebavljivo konjsko meso, ki je idealno za najbolj občutljive želodčke.

1,9911,99