Brezplačna poštnina za naročila nad 39,99 €

Pogosto zastavljena vprašanja

Bina & Bella izdelki

V podjetju Bina & Bella Pets smo predani temu, da lastnikom hišnih ljubljenčkov ponujamo zdrave, hišnim ljubljenčkom prijazne izdelke. Naše poslanstvo je zagotoviti vrsto visokokakovostnih, naravno usmerjenih in razkošnih izdelkov, vključno z zdravo hrano, dodatki in izdelki za nego, ki spodbujajo zdravje, veselje in ljubezen, ki si jih vaši hišni ljubljenčki zaslužijo.

Ponosni smo na skrbno izbrane sestavine in zavezanost kakovosti. Naša liofilizirana hrana za pse je izdelana iz vrhunskih sestavin in po natančnem postopku, ki zagotavlja optimalno prehrano in dolg rok trajanja. Zavedamo se vrednosti zdravja vašega ljubljenčka in dajemo prednost njegovemu dobremu počutju.
Vrednote naše blagovne znamke so zdravje, veselje in ljubezen. Posvečamo se skrbi za zdravje in vitalnost vaših hišnih ljubljenčkov, poskrbimo, da bodo v vsakem trenutku, ki ga bodo preživeli z vami, doživljali veselje, in negujemo ljubezen med hišnimi ljubljenčki in njihovimi lastniki.
Da, ponosni smo, da smo ekološko ozaveščeni. Naša zavezanost k trajnosti velja tudi za našo embalažo, ki jo je mogoče 100-odstotno reciklirati. Verjamemo v ohranjanje okolja za prihodnje generacije, hkrati pa zagotavljamo najboljše za naše hišne ljubljenčke danes.
Z nami lahko ostanete v stiku tako, da se naročite na naše novice. Bodite prvi obveščeni o novih izdelkih, posebnih ponudbah in nasvetih za nego hišnih ljubljenčkov. Pridružite se naši skupnosti in se podajte na pot zdravja, veselja in ljubezni s svojimi ljubljenimi hišnimi ljubljenčki.
Obrnite se na nas prek kontaktne strani na našem spletnem mestu. Pripravljeni smo odgovoriti na vsa vaša vprašanja in skrbi ter vam pomagati na poti k zagotavljanju najboljše oskrbe za vaše hišne ljubljenčke.

Če želite prejeti svojo BREZPLAČNO e-knjigo za nego hišnih ljubljenčkov, preprosto navedite svoj e-poštni naslov na naši pristajalni strani.

Ko boste poslali svoj e-poštni naslov, boste prejeli povezavo za prenos e-knjige, ki je polna dragocenih spoznanj in nasvetov za zdravje, veselje in ljubezen vašega hišnega ljubljenčka.

Nakup naših izdelkov je preprost. Preprosto pobrskajte po našem spletnem mestu, izberite izdelke, ki ustrezajo potrebam vašega hišnega ljubljenčka, in se odpravite na blagajno. Pot vašega ljubljenčka do zdravja, veselja in ljubezni se začne z nekaj kliki.

Bina & Bella izdelki

Ponujamo raznovrstne izdelke, ki so namenjeni dobremu počutju vašega hišnega ljubljenčka. Naša ponudba vključuje liofilizirano hrano za pse. V prihodnosti tudi dodatki in izdelki za nego, ki so skrbno izdelani za zdravje, veselje in ljubezen vaših kosmatih spremljevalcev.
Naša liofilizirana hrana za pse je vrhunec hranljivosti in okusa. Izdelana je iz skrbno izbranih sestavin, ki zagotavljajo optimalno prehrano za vašega psa. Ta edinstven postopek ohrani naravne okuse in hranilne snovi ter ponuja priročen, a hranljiv obrok, ki ga bo vaš hišni ljubljenček vzljubil.
Absolutno! Naša ponudba izdelkov je zasnovana tako, da zadovoljuje potrebe različnih hišnih ljubljenčkov, vključno s psi in mačkami vseh pasem, velikosti in starosti. Naša ponudba je prilagojena različnim zahtevam različnih hišnih ljubljenčkov, od zdrave hrane do dodatkov in izdelkov za nego.
Zavedamo se, da je vsak hišni ljubljenček edinstven. Zato so naši izdelki premišljeno oblikovani tako, da ustrezajo različnim prehranskim potrebam. Ne glede na to, ali vaš hišni ljubljenček potrebuje posebno prehrano ali je občutljiv, je naša raznolika ponudba prava rešitev, prilagojena prav njemu.
Absolutno. Naši izdelki so skrbno oblikovani in preizkušeni, da izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in varnosti. Zavedamo se, da so vaši hišni ljubljenčki družina in da je njihovo dobro počutje naša glavna prednostna naloga.
Da, zavzemamo se za naravno usmerjene izdelke. Naša liofilizirana hrana za pse in druga ponudba je izdelana iz skrbno izbranih, visokokakovostnih naravnih sestavin, ki vašemu ljubljenčku zagotavljajo najboljšo možno prehrano.

Vsekakor. Pomembna nam je preglednost. Podrobne informacije o sestavinah najdete na embalaži naših izdelkov. Menimo, da morate natančno vedeti, kaj dajete svojemu hišnemu ljubljenčku.

Imate vprašanje, ki ni zajeto tukaj?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali!